Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Balogh Edina
25, Szeged

Tanulmányaimat Szarvason fejeztem be, mint Óvodapedagógus.Jelenleg Szegeden élek, de nem a szakmámban dolgozom. A csillagjegyem ikrek, melynek Elsődleges jellemzői akreatív, kifejező, érdeklődő, megértő. Én is ezt képviselem és hiszem,  „Ha nem érzed helyesnek, ne tedd meg. Ha nem érzed igaznak, ne mondd ki.” A légies, könnyed, világos színeket kedvelem, kedvenc ételeim közé tartoznak a tészta ételeket, és a gyümölcsös sütik, kedvenc italom a multivitamin.

Hogy melyik is a kedvenc zeném? Nehéz lenne megmondani, sok kedvencem van, nem tudok egyet kiválasztani, parfümből a Fehér Police és a Black Opium a favorit. 

Barátnőm vett rá, hogy induljak ezen a versenyen. Korábban már vettem részt szépségversenyen még 2016-ban, ott különdíjas lettem. Eltelt egy kis idő azóta, és úgy gondoltam, itt az ideje megpróbálni újra. Kicsit félek, hogy a tetoválásaim hátrányt jelentenek, de szeretném bebizonyítani, hogy ez a mai világban már egy elfogadott dolog. Tény és való, a tetoválások mélyebb jelentése, már elveszett a mai társadalomban, az emberek csak kinéznek egy számukra tetsző mintát és már varratják is magukra. Én nem ebbe a kategóriába tartozom, számomra minden egyes tetoválásomnak jelentése van, és mindegyiket alaposan átgondoltam.

 

Tündérszépek – 2020