Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Ternyei Ramóna
27, Vokány

Mint Ramóna lapunknak elmondta, érettségi után több szakmát is elsajátított. Jelenleg közétkeztetésben dolgozik, mellette még családi vállalkozásba segít be édesanyjának virágkötészetben, esküvői dekorációk kivitelezésében, illetve három éve műkörmözéssel is foglalkozik hobbi szinten. Kollégái javaslatára jelentkezett a versenyre. Szeretne diétás szakács lenni, így segítene a táplálkozási nehézségekkel küzdőknek. A sportok közül az aerobic és a kangoo a kedvence, mindezek felett a szívéhez legközelebb mégis a tánc áll. Leszögezte azt is, hogy ez a verseny is egy lehetőség, amely révén újabb élményekkel gazdagodhat. Volt már szépségversenyen korábban, a jövőben szívesen venne részt fotózásokon, divatbemutatókon és lenne reklámarc.

Magassága 165 cm, csillagjegye a szűz. Kedvenc étele a gyros, kedvenc italai a szörpök. Kedvenc zenéje a Shawn Mendes ft. Camila Cabello – Seňorita című dala. Kedvenc parfümje a Maxima.

Tündérszépek – 2020