Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Miklai Kamilla
17, Kaposmérő

Kamilla Kaposmérőből jelentkezett Tündérszépek versenyünkre. Jelenleg a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumba jár, de szeretne mindenképpen egyetemen továbbtanulni az érettségi megszerzése után. Elsősorban Pécsen képzeli el a jövőjét, HR, külkereskedelmi vagy nemzetközi kapcsolatok szakon. Amikor nem tanul, akkor vagy olvas vagy filmet néz, ezek a kedvenc elfoglaltságai. De a sport sem áll tőle távol, próbálta már a kosárlabdát, kézilabdát és most a röplabdában leli kedvét. Már tavaly is indulni szeretett volna versenyünkön, de akkor valahogy lecsúszott róla. Az eltelt időben elvégzett egy modelliskolát is, hogy jó esélyekkel szerepelhessen mostani versenyünkön.

 

Kamilla Kaposmérőből érkezett, 17 éves, 167 cm magas. Csillagjegye ikrek, kedvenc étele a spagetti, míg kedvenc itala a szőlőlé. Kedvenc együttese a Queen, kedvenc parfümje Dior – Hypnotise Poison

Tündérszépek – 2020