Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Lempel Nóra Lili
24, Barcs

Nóra jelenleg Barcson él, de Pesten tanul. A jelentkezéskor leadott kismonográfiája rengeteg kalandról és tapasztalatról számol be. Szabadidejében olvas, ha éppen nem haikut ír, vagy meditál, de szeret barátaival lenni, esetleg kirándulni is. Büszke arra, hogy minden helyzetben feltalálja magát, és hogy nagyon jó megfigyelő. Hibájának rója fel, hogy túl kedves tud lenni mindenkihez, illetve hogy nem szeret verekedni. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretne valami maradandót alkotni. Barátai közül többen Tündérkének becézik, ami véleménye szerint jó kiindulási alap lehet egy ilyen versenyen.

Nóra 24 éves, 170 cm magas, csillagjegye kos. Kedvenc étele a rák és a gluténmentes sütemények. Kedvenc itala az őszibaracklé. Minden zenét meghallgat, ami illik a hangulatához. Kedvenc parfümje a Bvlgari Omnia Crystalline.

 

Tündérszépek – 2021