Tündérszépek – 2022

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Pandúr Alexandra
18, Mesztegnyő

Alexandra jó alakját a néptáncnak köszönheti, nyolc évig rendszeresen táncolt. Már abbahagyta, és jelenleg nem sportol semmit. Szépészeti szakra jár Kaposvárra, kozmetikusnak és fodrásznak tanul a hétköznapokban. Szeret iskolába járni, alig várja, hogy végezzen, és a zsakmájában dolgozhasson. Szabadidejében szívesen főz, sminkel vagy éppen Tiktokozik. Legszívesebben nokedlit csinál, de szívesen süt is valami finomat. Két testvére van, mind a kettő nagyon szereti. Elmondása szerint érdekli a modellkedés, hiszen régóta csinálja. 

 

Alexandra Mesztegnyőről érkezett versenyünkre, 18 éves, 158 cm magas. Csillagjegye skorpió. Kedvenc étele a spagetti, melyhez szívesen iszik teát. Kedvenc zenei irányzata a techno, és kedvenc parfümje az Armani Si.

Tündérszépek – 2022