Tündérszépek – 2022

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Svasznik Evelin
22, Nagybajom

Evelin Nagybajomból érkezett szépségverssenyünkre. Nem először próbál szerencsét, már a tavlyi versenyünkön is indult, és nagyon jól érezte magát. Jelenleg kozmetikusnak tanul Pécsen, júniusban fog végezni. Szabadidejében a családjával és a kisállataival szereti tölteni az időt. Elmondása szerint ők tudják a legjobban feltölteni energiával. A versenyre azért jelentkezett, mert mindig is érdekelte a kifutók csillógó világa, és szeretné magát sok mindenben kipróbálni. Például egy szépségversenyben, majd aztán később akár a modellvilágban is.

 

Evelin 22 éves, 167 cm magas, csillagjegye bak. Kedvenc étele a magyaros ételek, melhyez sima vizet iszsik legszívesebben. Kedvenc zenéje nincs, a rockot nem szereti, de minden más jöhet. Kedvenc parfümje a Versace.

Tündérszépek – 2022