Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szabó Rebeka
23, Pécs

Rebeka érettsigével és angol nyelvvizsgával rendelkezik, jelenleg pedig jegyértékesítőként és információs munkatársként tevékenykedik a Pannon Filharmonikusoknál. Hobbija az írás, az olvasás, de emellett fotózni és kerékpározni is szeret – szögezte le lapunknak. Elmondta azt is, hogy azért jelentkezett, mert önbizalmat ad a verseny. Budapesten már a modellkedésbe is belekóstolt, és a későbbiekben is szeretne ezzel foglalkozni. Emellett a divatfotózás is érdekli, akár a kamera másik oldaláról is.

Magassága 180 cm, csillagjegye bika. Kedvenc étele a lasagne, kedvenc itala a limonádé. A latinos zenéket szereti, kedvenc parfümje az Armani – Si.

Tündérszépek – 2020