Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Rodek Míra Ráhel
28, Szigetvár

Míra egészségügyi végzettséggel rendelkezik, méghozzá altatónővér képesítése van. Jelenleg a pécsi gyermekklinikán, annak is a sürgősségi osztályán dolgozik. Hobbijai között elsőként a jógát és a társastáncot említette. A versenyen a naturális szépséget szeretné képviselni, úgy hogy közben kitűnjön a tucatlányok közül. Érdekesség, hogy tíz évvel ezelőtt Míra volt Bamalány is, az pedig az akkori szépségversenyünk volt.

Magassága 164 cm, csillagjegye a skorpió. Kedvenc étele a spagetti, itala a limonádé. A latin zenéket szereti, kedvenc parfümje a Lancôme La Vie Est Belle.

Tündérszépek – 2020